Početna strana O nama Vesti Usluge Galerija Lokacija Često postavljana pitanja Cenovnik Kontakt
Vaš D&G Dent

Važne informacije


Slobodni termini za zakazivanje


Kontakt telefoni

+381 11 312 03 43

+381 65 312 03 43

+381 64 108 34 28


Brz kontakt putem forme sa našeg sajta


Gde se nalazimo?


Radno vreme:

Radnim danom 13-20h

Subotom i nedeljom 09-13h

D&G Dent tim


dr Goran Tonić

specijalista stomatološke protetike

dr Snežana Pestalić

specijalista stomatološke protetike

prof.dr Dragana Daković

specijalista za bolesti usta i parodontologiju

dr Milka Abazović

specijalista ortopedije vilica

dr Slobodan Radović

specijalista oralne hirurgijeOrdinacija D&G DENT obavlja sve vrste intervencija iz oblasti savremene estetske i rekonstruktivne stomatologije. Opremljena po najvišim standardima pruža usluge ugradnje implantata i pretetskih nadoknada na njima, fiksne protetike u izradi mostova od keramike vrhunskog kvaliteta, visil proteze kao i klasične proteze od tkz. "Titanijumskog" nesalomivog akrilata.

D&G DENT ordinacija vodi kompletnu parodontološku brigu o pacijentima počev od saveta za pravilno održavanje zuba i desni do operacija uz nadoknadu prirodne kosti veštačkom. Estetska restauracija zuba, njihovo izbjeljivanje i ugradnja nakita za zube (cirkoni  i dr.) deo su programa za mlade.

Brigu o mlečnoj denticiji, prelaznom vremenu zamene stalnim zubima kao i kontinuirani nadzor iz oblasti ortopedije vilica vodi specijalista dečje i preventivne stomatologije.

Ordinacija D&G DENT vrši izradu mobilnih i fiksnih radova (providnih i u boji) koji kao krajnji ishod garantuju savršeni zubni niz.

Zdravlje usta i zuba predstavlja naš odnos prema samom sebi i okolini koja nas okružuje. Ono je zaštita ostalih sistema u organizmu i pokazatelj zdravstvene kulture.

Vaše je da dođete ostalo je briga D&G DENT ordinacije.

Servizi Services