O NAMA

U prijatnom ambijentu i opuštajućoj atmosferi ordinacija D&G DENT je već 15 godina tu za vas, da brine o zdravlju vaših zuba i lepoti osmeha.

Kada je osnovao ordinaciju, dr. Goran Tonić je imao ideju da radimo na nivou svetskih klinika – što znači da svaki lekar u svojoj specijalnosti pruža uslugu. Na taj način radimo i danas!

Vrhunski tim iskusnih stručnjaka različitih specijalnosti uz najnovije tehnološke aparate pružiće vam visok kvalitet usluga.

dr. Goran Tonić

dr. Goran Tonić

Specijalista stomatološke protetike

dr. Tatjana Aleksić

dr. Tatjana Aleksić

Spec. dečije i preventivne stomatologije

Prim. dr. Mirko Odavić

Prim. dr. Mirko Odavić

Specijalista stomatološke protetike

dr. Slobodan Radović

dr. Slobodan Radović

Specijalista oralne hirurgije

DR. DRAGANA DAKOVIĆ

dr. Dragana Daković

Specijalista parodontopatije i oralne medicine

Radmila Tonić

Radmila Tonić

Tehničar

Goran Stojanović
  Goran Stojanović

  "Izuzetna stručnost, ljubaznost i potpuna posvećenost pacijentu, ukratko vrhinski profesionalizam je ono sto sam doživeo u ordinaciji D&G dent. Sve preporuke za dr. Tonića i kompletan tim. "

  Marija Stojić
   Marija Stojić

   "Ljudi zaposleni u D&G dentu zaslužni su za zdrav i blistav osmeh cele moje porodice. Profesionalni i brzi, nikada nismo dugo čekali, a usluga je na svetskom nivou. Strpljivi su u radu sa decom, a i sa nama odraslima. 😊 Sve preporuke za ovu ordinaciju. "

   Darko Peteh , Pula
    Darko Peteh , Pula

    "Osim resekcije korijena zuba i ugradnje implantata u D&G DENT ordinaciji uradili su mi i cirkon krune gornjih zuba. Sve navedene zahvate uradio je izuzetno stručan tim predvođen Dr Goranom Tonićem.Ljubaznost i profesionalnost svog osoblja je na zavidnom nivou. Sa veoma kompetitivnom cijenom topla preporuka za sve koji trebaju bilo kakvu stomatološku uslugu."

    Violeta Popović , Rovinj
     Violeta Popović , Rovinj

     "Dakle oduševljena sam individualnim pristupom u ovoj ordinaciji. Veoma stručni i temeljiti. Ovakav osmjeh mogu zahvaliti jedino Dr. Goranu Toniću i njegovoj ekipi."

     Hvala što ste nam poslaili mail

     Processing...